Fysiosport & Zwangerfit vanaf 1 juli hervat, Fysiogym start 1 september

Eindelijk. Afgelopen week kwam het hoge woord eruit, we mogen weer gaan starten met onze Fysiosport en Zwangerfit lessen. We zullen ons hierbij houden aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM gecombineerd met het protocol van het NOC-NSF.

Uiteraard dienen we ons allemaal nog steeds te houden aan de algemene maatregelen

• Blijf thuis bij klachten die passen bij COVID-19
• Schud geen handen
• Hoest en nies in de elleboog
• Gebruik papieren zakdoekjes
• Houd 1,5 meter afstand van sporters en therapeuten

Hygiene
Bij binnenkomst dient u handen te ontsmetten bij de desinfectie-zuilen.
Iedereen sporter heeft een grote handdoek/badlaken bij zich om het directe contact met de bekleding van de toestellen zoveel mogelijk te vermijden.

Er zijn flessen desinfectiespray met papier voor u beschikbaar. Wij vragen u na afloop uw apparaat zelf schoon te maken. Mocht u staan te wachten op een apparaat, houd afstand en wacht tot het apparaat schoon is.

Vanwege de afstand van sommige apparaten kunnen we niet alle apparaten tegelijk gebruiken, We zullen dan ook een beperkt aantal mensen toegang verlenen tot onze oefenzaal. Uw begeleidend therapeut zal hierover contact met u opnemen om met u de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Kleedkamers, douches en toiletten
Wij hebben besloten om de kleedkamers en de douches nog niet open te stellen. Dat betekent dat u zich thuis moet omkleden en ook (voorlopig) thuis moet douchen. Voor zowel de dames als de heren is het toilet wél toegankelijk.

Fysiogym

Vanwege de zomerstop, die we altijd bij de gymgroepen inlassen, hebben we besloten deze gymlessen vanaf 1 september weer te laten starten. Dit betreft zowel de gymlessen in de praktijk, als de gymlessen op locatie. Uw begeleidend therapeut zal contact met uw opnemen over deze les.

Tenslotte willen we u vragen begrip te hebben voor de maatregelen, die ons opgelegd zijn en die we zullen moeten handhaven op straffe van een forse boete. Wij vragen u dus vriendelijk maar heel dringend om dit bericht goed door te lezen en er 100% aan mee te werken. Hopelijk mogen we snel weer terug naar het ‘oude normaal’ en we kunnen er allemaal aan meewerken om dat te bereiken.

Maandag 29 juni staat er nog een overleg van het Outbreak Management Team gepland, bij mogelijke wijzigingen zullen we u op de hoogte brengen.

Veel plezier bij de trainingen en we verheugen ons erop u weer te mogen begroeten!

Publicatiedatum: 28-06-2020


« Terug naar het overzicht