Start ZwangerFit en MoederFit informatieve bijeenkomsten

Op woensdag 25 oktober 2017 starten we weer met de informatieve bijeenkomsten ZwangerFit.

Voor het volledige overzicht van de lessen, klik hier

SpruytFysiotherapie organiseert, in samenwerking met de Praktijk voor Verloskunde, het Consultatiebureau (CJG) en Praktijk PLUK, begeleiding en training voor de vrouw tijdens de zwangerschap en na de bevalling.

Tijdens de begeleiding wordt informatie gegeven over onderwerpen die betrekking hebben op de zwangerschap, de bevalling en over de periode erna. Er is aandacht voor oefeningen voor de buik, het bekken en de bekkenbodem, ademhaling en ontspanning, de ontwikkeling van de baby na de bevalling en babymassage. Tijdens de lessen is óók de partner van harte welkom.

De informatieve bijeenkomsten zijn verdeeld in 3 lessen vóór de bevalling (ZwangerFit) en 3 lessen ná de bevalling (MoederFit).

De begeleiding wordt door verschillende deskundigen gegeven: een Geregistreerd Bekkenfysiotherapeut, een Kinderfysiotherapeut en een Gedragsdeskundige.

De informatieve bijeenkomsten zijn uit te breiden met actieve ZwangerFit of MoederFit lessen die elke week (aansluitend) worden gegeven door een gespecialiseerd fysiotherapeut.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Spruyt Fysiotherapie 0182-383300, of u aanmelden via één van onderstaande aanmeldingsformulieren:

zf aanmeldingsformulier-actieve-lessen

mf aanmeldingsformulier-actieve-lessen

zf mf aanmeldingsformulier-informatieve-bijeenkomsten

 

Publicatiedatum: 20-10-2017


« Terug naar het overzicht